2010. május 14., péntek

Monster Energy Megnyitó



A nemrég Magyarországra érkezett márka, egyben a fő támogatóm a Monster, megnyitó bulijára hívtak bemutatózni. A megnyitó két napos volt,a helyszín a most épülő Csepel Műveki BMX Park, ahol a Magyarországi profi Bmx- esek és a sztárvendég, Mike Spinner is tartott bemutatót .A hangulat mind a két nap fergeteges volt, a szervezés első osztályú.



A első nap zárt körű party volt,( Április 30) a Coca Cola embereinek . Ekkor a Triál show este 9-kor kezdődött, szerencsére sikerült egy látványos bemutató pályát építeni az ottani elemekből, a visszajelzések nagyon pozitívak voltak, örülök, hogy az ottaniak is betekintést nyertek a Triál sport szépségeibe!

A második nap(Május 1), egy nyílt körű buli volt, amit interneten hirdettek meg, ennek ellenére óriási tömeg volt jelen!. A Monster nap szervezői kitettek magukért, videó vetítéstől kezdve, lézer show-ig volt minden, nagyon tetszett! A BikeTrial show ezen a napon este 10 órakor vette kezdetét. Az előttem lévő BMX csapat bemutatója óriási motivációt adott, riszpekt nekik, valamint a triálos ismerősök közül is jelen voltak ( Seti, Zsu,CP, Horgiék, Matyiék), így megpróbáltam én is a maximumot kihozni magamból, ami szerintem sikerült is. A tömeg végig tapsolta a bemutatót, látszott a jelen lévőkön, hogy őszintén élvezték.. Ennél nagyobb öröm nincs is.A bemutatókon mindent vagy semmit alapon sikerült felakasztanom a 12 raklapot ,ami már magában látványosnak számít. A két speaker srác is kitett magáért, köszönet nekik a segítséget! Felteszek néhány képet, amit Seti csinált a telefonján, azért hátha kicsit átérzitek a hangulatot!!!
Köszönöm Joe-nak a meghívást!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz lehetett. Horgiékkal beszéltem amikor itt Dunaújvárosban bemutatóztunk és Ők is csak áradoztak micsoda hangulat volt ott.

    VálaszTörlés
  2. Igen, az volt, remélem minél több ilyen bemutatón vehetek majd részt:P

    VálaszTörlés